Jaké dárky mají ženy rády?

VYBERTE TEN SPRÁVNÝ DÁREK PRO ŽENU

Pokud se snažíte vybrat dárek pro ženu k Vánocům, k narozeninám nebo k svátku, může to být náročné, ale naštěstí existuje celá řada dárků, které jsou univerzální a mohou potěšit ženy různých věkových kategorií a zájmů. Pokud chcete vybrat opravdu originální dárek, musíte se zamyslet nad tím, co by mohlo ženu potěšit, co ji zajímá a jaký je její životní styl.

Většina žen se shodne na tom, že je nejvíc potěší, když mají pocit, že si jejich partner dal na výběru dárku opravdu záležet. Ani luxusní a drahé dárky nevzbudí u ženy moc nadšení, když je na první pohled poznat, že muž prostě jen vběhnul do obchoďáku a koupil první lesklou a drahou věc, kterou zmerčil, aniž by se hlouběji zamyslel nad tím, co má žena ráda a co by jí doopravdy potěšilo.

ZKUSILI JSME DÁT DOHROMADY PÁR NÁPADŮ A KONKRÉTNÍ TIPY. DOUFÁME, ŽE PRO VÁS BUDOU INSPIRACÍ.

Například dárkem pro ženu k Vánocům by mohly být náramkové hodinky, masážní přístroj nebo pomocník na úpravu vlasů. Radost jí uděláte jistě i značkovým parfémem nebo kosmetickou sadou. Chybu nejspíš neuděláte ani výběrem krásného šperku. Pokud byste chtěli něco praktického, pořiďte jí třeba nový mobilní telefon. U elektroniky se snažte vybírat s větší péčí, musíte dobře odhadnout preference budoucí uživatelky.

Dárek pro ženu k narozeninám by měl být v souladu s jejím věkem, zájmy a vztahem, který spolu máte. Mladší ženy ocení kosmetiku, fitness náramek, kapslový kávovar nebo různé technologické vychytávky. Pro ženy středního věku jsou vhodné luxusní parfémy, pozvánka na večeři do vyhlášeného podniku, nebo třeba spontánní výlet, či wellness pobyt. Pro ženy, které mají rády překvapení a dobrodružství, můžete vybrat nějaký zajímavý zážitkový dárek. Starší dámy mohou potěšit střízlivé a elegantní šperky a další doplňky.

Obzvlášť oblíbené jsou u žen dárky trvalejšího charakteru. Ženy mají často slabost pro různé dekorace a designové doplňky ke zkrášlení domácnosti.

Dárek pro ženu k svátku nemusí být příliš okázalý, drobnost může ženu potěšit. Klasické dárky jako kniha, audiokniha nebo kosmetická sada jsou osvědčeným výběrem.

MISTROVSKOU DISCIPLÍNOU JE VÝBĚR OSOBNÍHO DÁRKU.

Pokud se vám podaří vybrat něco, co se týká jejího koníčka nebo zájmu, máte vyhráno.
Když vybíráte dárek pro ženu, nezapomeňte se zamyslet nad tím, co by ji mohlo potěšit a co ji zajímá. Pokud ji dobře znáte, můžete věnovat k dárečku i nějaký osobní dotek, vzkaz, nebo třeba fotku blízkých. Určitě ji potěší.

Podařilo se vám najít v tomto článku inspiraci?  Napadlo vás ještě něco, co by v našem výčtu rozhodně nemělo chybět? Budeme rádi, když nám napíšete.

 muz objima zenu ktere daroval jako darek kovanou ruzi. zena je stastna

Zpět do obchodu